Als het glas helder moet zijn...

Momenteel zijn wij bezig met het maken van een nieuwe website. Deze website blijft in werking tot de nieuwe website is gelanceerd. Natuurlijk zijn wij zowel telefonisch als via mail bereikbaar.

De voordelen van Glasrenovatie Nederland

  • VCA gecertificeerd.
  • Landelijk Service Netwerk.
  • Sneller en voordeliger dan vervangen.
  • No Cure-No Pay.
  • Minimale overlast.
  • Meer dan 24 jaar ervaring.
  • Geen milieubelasting.
  • Klantvriendelijke mentaliteit

100% kwaliteit

Wij werken alleen professionele apparatuur en met speciaal opgeleide glasexperts. Hierdoor bent u verzekerd van een helder en gaaf eindresultaat net zo belangrijk als de machines zelf. Wij selecteren ons personeel met het accent op twee vaardigheden: technisch en sociaal. Onze mensen worden met veel zorg opgeleid. Immers, ook al toetsen wij onze prestaties aan NEN-norm 3264 en ook al is het resultaat zonneklaar, bij de uiteindelijke beoordeling spelen altijd meerdere factoren een rol. Factoren die niet in de NEN normen te vatten zijn, namelijk emoties en menselijke verhoudingen. Daarom is ons personeel zowel technisch als sociaal vaardig. Aandacht staat voorop. En dat is pure winst voor de opdrachtgever.

No Cure-No Pay

Glasrenovatie Nederland BV werkt met resultaat garantie. In enkele gevallen lukt het zelfs ons niet om de krassen te verwijderen (als deze bijvoorbeeld te diep zijn). U ontvangt in dat geval alleen een rekening voor de voorrijkosten.
Dat betekent 100% resultaatgarantie!!

Diensten

- Verwijderen Krassen uit glas.

 

- Verwijderen chemische aanslag op glas.

 

- Verwijderen graffiti van glas.

 

- Verwijderen krassen uit baden.

 

- Verwijderen krassen van vensterbanken.

 

 

Wanneer tijdens de bouw van een nieuwbouwproject krassen op de ruiten ontstaan, lijkt vervangen vaak de enige oplossing.
Echter met de bekende nadelen: vervanging is kostbaar, vergt veel organisatie en veroorzaakt overlast.
Vervangen is niet meer nodig! Glasrenovatie Nederland BV biedt u een oplossing die snel, milieuvriendelijk en voordeliger is.
Met de geavanceerde polijsttechniek worden krassen, chemische aanslag en graffiti van alle glazen oppervlakken verwijderd.  Zonder optische vervorming zonder verkleuring en uitsluitend door gebruik te maken van natuurlijke polijstmiddelen en water.
Het polijsten veroorzaakt geen stof of wateroverlast.
Het is daarom geen enkel probleem om in een reeds bestaande woning te werken. De werkplek blijft perfect schoon.

Zelfs jaren na de bouw van een woning of kantoren-complex, kan kalk, salpeter- of kiezelzuur een niet weg te wassen waas veroorzaken op ruiten. Behalve dat dit een lelijk gezicht is, vermindert het ook het uitzicht en de lichtinval. Glasrenovatie Nederland BV kan deze chemische aanslag effectief verwijderen, zonder dat hierbij milieubelastende middelen worden gebruikt en een minimum aan overlast.

Totaaloplossing

Bij bouw- en renovatieprojecten levert Glasrenovatie Nederland BV een totaaloplossing. Wanneer bij de oplevering van nieuwbouwwoningen of kantoorgebouwen krassen op ruiten worden geconstateerd, belt, faxt of mailt u ons de adressen door. Indien de woningen reeds bewoond zijn, maken wij desgewenst afspraken met de bewoners. Na de herstelwerkzaamheden laten wij de bewoners tekenen voor akkoord.
Deze handtekeningenlijst ontvangt u direct na afloop van ons terug, zodat u het project wat glasschade betreft, naar behoren kunt afwerken.
Kortom wij herstellen niet alleen de ramen, maar nemen ook de gehele organisatie van u over om te zorgen voor de definitieve afhandeling. Bovendien streven wij ernaar om alle opdrachten binnen een week af te handelen.

Methode

links, behandeld glas, rechts, nog te behandelen

Het mondstuk van de polijstmachine zuigt zich vast aan de ruit en loopt vervolgens vol met water en polijstmiddel.
Daarna gaat de schijf ca. 20.000 toeren draaien. Hierdoor is het polijstresultaat achteraf absoluut onzichtbaar. Omdat de vloeistof permanent circuleert via de vloeistofcontainer, wordt oververhitting van het glas (met als gevolg een hittewaas) tegengegaan. Bovendien wordt door de draaibeweging van de machine optische vertekening voorkomen. Door de ruim 20 jaar lange door ontwikkelde methode voor het verwijderen van krassen en chemische aanslag is superieur en milieuvriendelijk.
Omdat het systeem voortdurend verbeterd wordt, kunnen steeds diepere krassen verwijderd worden.

© ZWF ontwerp